Connect with us

Domaće serije

KLAN 3: Evo kada STIŽE treća i FINALNA sezona! OTKRIVAMO radnju serije! U fokusu ĐINĐIĆEVO UBISTVO

Vreme je za oproštaj od Šoka i Paše

Published

on

Klan-3-sezona

“Klan 3” stiže 8. oktobra na Superstar TV, gde će se premijerno prikazivati subotom i nedeljom od 21.00. Treća i finalna sezona kriminalističko-dramske TV serije sastoji od osam epizoda.

Nakon atentata na novog predsednika Đuru Đorđevića, ministar policije proglašava vanredno stanje u zemlji. Posle Bubonovog priznanja, on raspisuje poternicu za svim pripadnicima klana i njihovim jatacima.

Кako Šoku i Paši biva jasno da osnovu za poternicu čini Bubonova izjava, paralelno pokušavaju da saznaju gde je Bubon i da ga ubiju. Neki od ovih jataka iz straha i prisile odaju bandite, pa paralelno, bivaju hapšeni članovi Кlana, jedan po jedan…

Glavne uloge u seriji “Klan” igraju: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Feđa Štukan, Ivan Zarić, Dejan Karlečik, Anđela Popović, Milena Božić, Nikola Vujović, Vladimir Kovačević i drugi.

Serija je nastala u produkcijama “Firefly” i “Telekom Srbija”, po scenariju Bobana Skerlića i Kristine Đukanović, dok su za režiju bili zaduženi Boban Skerlić i Boban Jevtić.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Promo Firefly

Advertisement