Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 5. epizoda: Damjan će sa Srnom lako, al’ kako će sa Barbarom izaći na kraj?

U petak, 16. septembra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-5-epizoda

Od jutra do sutra 5. epizoda: Damjan i dalje ne može da se privikne na život koji Marko vodi, pogotovo na činjenicu da ga vodi sa Barbarom.

Dejanove reči su naterale Srnu da se zapita kako se uopšte zaljubila i udala za Marka. Mada ne deluje da je njihova prošlosti bila kompletna laž, bar ne što se njenih osećanja tiče.

Doktor Đorđe uvlači u svoj problem i medicinsku sestru Žanu, da bi Marku pružio stalnu negu u nadi da se što pre oporavi.

Dejan se poverava mlađoj sestri Petri, koja se sa druge strane okomila na Marka zato što ne želi da vidi Barbaru povređenu.

I dok se svi bave svojim privatnim životima, Damjan će biti primoran da zvanično preuzme Markov.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement