Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 6. epizoda: Barbara se sprema da se ZAUVEK otarasi Srne! Evo i KAKO!

U ponedeljak, 19. septembar, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-6-epizoda

Od jutra do sutra 6. epizoda: Damjan je siguran u svoju odluku da, ipak, ne želi da igra ulogu Marka, ali kada to saopšti Voji ajkuli… saznaće da ga odustajanje može koštati i života. Postaje svestan da je, ipak, trebalo pažljivije da pročita ugovor koji je potpisao.

Bobi i Barbara smislili su plan kako da se zauvek otarase Srne. Barbara ne želi da čeka ni sekundu, odmah kreće u sprovođenje veoma opasnog plana.

Damjan će se naći usred ovog plana i opet pokazati brigu prema Srni, zbog čega će svi biti još više zbunjeni, jer do skoro, za njih, on je osoba koja bi bila najsrećnija na svetu kada bi se Srni nešto desilo.

Nina je svakim danom sve besnija zbog Markove izdaje i sada je spremna na sve, kako bi se osvetila, pa čak i da ga kidnapuje…

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement