Connect with us

Domaće serije

DRŽAVNI SLUŽBENIK se vraća na male ekrane! A evo i KADA i na KOJU TELEVIZIJU! Iznenadićete se!

Kada stižu nove epizode?

Published

on

Državni službenik

Državni službenik je srpska kriminalistička televizijska serija čiji su tvorci Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov. Premijerno se prikazuje od 24. marta 2019. godine na kanalu Superstar TV. U glavnim ulogama su Milan Marić, Nebojša Dugalić i Žarko Laušević. Posle tri veoma uspešne i gledane sezone, Državni službenik je postao i jedna od prvih srpskih serija koja se emituje širom sveta, ali i jedan od naboljih domaćih izvoznih proizvoda.

Stoga sa radošću dočekujemo vest koja stiže iz Telekoma i sa kanala Superstar! Naime, na ovoj televiziji od 26. septembra radnim danima u 21.00 počinje emitovanje sve tri sezone serijala „Državni službenik„.

Ovo je savremena i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga tj. okolnostima savremene geopolitičke situacije.

Junaci su mladi ljudi pritisnuti bremenom ogromne odgovornosti velikim delom proistekle iz širokih ovlašćenja koja njihova pozicija nosi.

Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da nađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe.

Iako zasnovana na izmišljenim događajima i likovima, serija je posvećena svima onima koji su položili svoje živote za očuvanje bezbednosti države, o čijoj žrtvi se nikada neće saznati jer su bili zavetovani na tajnost, bez mogućnosti da dobiju spomenik ili status narodnog heroja iako su ga zaslužili.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement