Connect with us

Sadržaj epizoda

U klinču 16. epizoda: Baka Anka SAZNAJE za Simketovu VEZU sa Lejdi Aleks! Evo šta će URADITI!

U utorak, 20. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

U-klincu-16-epizoda

U klinču 16. epizoda: Za Velju i Milicu sledi veliki dan – dan merenja pred veliki meč i konferencija za novinare u klubu Velter.

Da li će temperamentna Milica i samo naizgled smireni Velja odoleti provokacijama protivnika? I kako će na približavanje meča reagovati Miličina mama Mira, koja već duže vreme ne odobrava Veljine namere da od Milice napravi šampiona?

I u Simketovom domu vlada nemir – pošto je saznala da je Simke u vezi sa starijom ženom koja pritom ima i dete, baka Anka daje sve od sebe da upozori nezrelog unuka.

Za to vreme, Filipov novi posao sa keteringom se zahuktava. Hoće li mu nepoverljiva Vanja priteći u pomoć?

U ulozi Aljoše prvi put u svetu glume pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo VeruovićVojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić, dok se kao specijalni gosti pojavljuju Anastasija Mandić i Vladan Gajović.

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement