Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 7. epizoda: Ko je pokušao da naudi Damjanu?

U utorak, 20. septembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-7-epizoda

Od jutra do sutra 7. epizoda: Danijela ne voli Marka, skoro isto koliko i Srna. Pakost koju je smislila krenuće ozbiljno po zlu.

Damjan se budi u bolnici, a zatim kreće istraga ko je opet pokušao da mu naudi? Dok se oporavlja, jedino o čemu razmišlja je kako da raskine ugovor i izađe iz pakla u kojem se nalazi…

Nina i Voja se sreću u restoranu, a ona u dubini duše, ipak, nije sigurna u svoj emocije prema njemu.

Anđelka ne odustaje od potrage za odgovorom, ko je pokušao da naudi Marku, a od Voje je dobila dozvolu da bude nemilosrdna.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement