Connect with us

Domaće serije

SLOŽNA BRAĆA – NEXT ĐENARATION Završeno snimanje a evo KADA je premijera DRUGE SEZONE!

Održana proslava povodom završetka snimanja

Published

on

Složna Braća 2

Složna braća – Next Đeneration zvanično je spustila poslednju klapu na drugu sezonu.

U petak 16. septembra u Lipovačkoj šumi, održana je proslava povodom završetka snimanja druge sezone serije Složna braća-Next Đeneration i tom prilikom uz prisustvo glumaca, filmske ekipe i mnogobrojnih gostiju, premijerno je prikazan trejler koji najavljuje novu sezonu serije, čije se emitovanje očekuje početkom naredne godine.

Glumac i izvršni producent ETM produkcije, Nenad Okanović, izrazio je svoju bezgraničnu zahvalnost svima koji su učestvovali u ovom projektu i doprineli njegovoj uspešnoj realizaciji.

– Završili smo neverovatan posao i na tom putu izgradili neke nove mostove, postali bolji prijatelji i verujem bolji ljudi. Hvala vam svima na neizmernom trudu, strpljenju i entuzijazmu koji će ostati zabeležen na svakom kadru koji smo snimili u proteklih nekoliko meseci – naglasio je Okanović.

Scenarista i kreator serije Dr Nele Karajlić zahvalio se produkciji i svim sektorima na neverovatnoj predanosti koja je u ovim uslovima surovog kapitalizma doprinela ne samo uspešnom završetku snimanja, već i postavljanju nekih novih profesionalnih standarda. U svom prepoznatljivom maniru, naglasio je da je jedan od njegovih osnovnih ideala, od „Nadrealista“ pa sve do danas oduvek bilo spajanje metafizike i humora, pomeranje granice razuma, a da to i dalje ostane smešno.

– Ovdje ne samo da smo u tome uspeli, već smo tu letvicu i premašili – dodao je Karajlić.

SLOŽNA BRAĆA NEXT ĐENERATION – šta nas čeka u drugoj sezoni?

Složna Braća 2

Prisutnima se putem video poruke obratio i glumac Nikola Pejaković koji je najavio svojevrsno ludilo koje nas očekuje u novoj sezoni i naglasio da serija Složna braća ima posebnu važnost i mesto u životima svih onih koji su imali to zadovoljstvo da u njenom nastajanju učestvuju.

Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

U ovoj čuvenoj humorističkoj seriji igra brojna, dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom  Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Nikolom Pejakovićem, Petrom Božovićem, Nenadom Okanovićem, Sergejem Trifunovićem, Denisom Murićem, Mišom Obradovićem, Paulinom Manov, Nebojšom Ljubišićem, Miljanom Prljetom i drugima. Serija je ovog leta snimana na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

U njoj su se kao gosti pojavile i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ajs Nigrutina, Zorana Radojkovića Pileta, Ivon Jafali, Mikija Stevića i mnogih drugih.

Za scenario serije odgovoran je provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo ETM

Advertisement