Connect with us

FILM

NEVOLJE SA POLI: Romantična komedija na kanalu FOX MOVIES

U nedelju, 25. septembra u 20.00

Published

on

Nevolje-sa-Poli

Neodoljiva romantična komedija “Nevolje sa Poli” emituje se na kanalu FOX MOVIES u nedelju 25. septembra od 20.10. Poli – simpatična devojka slobodnog duha, koja živi za uzbuđenje, je Dženifer Aniston, glumica nagrađena jednom, a nominovana još sedam puta za Emi nagradu. Ruben (Ben Stiler) je momak koji čitavog života igra na sigurno.

Nije onda ni slučajno što je zaposlen kao konzervativni analitičar rizika u jednom osiguravajućem društvu. Kada se ove dve, totalno različite duše sudare, Rubenov svet će se okrenuti naglavačke. A sudariće se nakon što ovaj divni i organizovani momak zatekne svoju suprugu Lisu Kremer (Debra Mesing) u neverstvu sa instruktorom ronjenja.

Momentalno se vraća kući u Njujork, a na žurci na koju ga poziva prijateljica, sreće se sa Poli Prins, drugaricom iz srednje škole, sada veoma samostalnom mladom ženom, koja vodi veoma uzbudljiv život. Kada se neverna Lisa vrati, Ruben će morati da odluči da li želi ostatak života da provede u predgrađu pored neverne žene ili da, ipak, proba da stupi u rizičnu vezu sa Poli, u kojoj ga, sluti on, tek čekaju nevolje?

Ova romantična komedija, u režiji Džona Hamburga, koja će dotaći vaše najdublje i možda potisnute emocije, može uvek da se gleda, ali pravo vreme za nju je nedelja veče. Kokice u ruke i pravo pred kanal FOX MOVIES.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement