Connect with us

Domaći film

ALA JE LEP OVAJ SVET: Spektakularna premijera ODUŠEVILA BEOGRAD! Na crvenom tepihu čak i ONA! (FOTO)

Film ispraćen ovacijama!

Published

on

Ala je lep ovaj svet stigao je i u Beograd. Za samo nekoliko dana, rasprodate su sve karte za premijeru u velikoj sali MTS dvorane. Zbog tolikog interesovanja, otvorene su i dodatne premijerne projekcije.

Prvi da pogledaju film došli su Anastasija Ražnatović, Marija Šerifović, Saša Kovačević, glumica Mina Nenadović, Katarina Bogićević, Irina Vukotić, Marija Mikić, Nedeljko Bajić i mnogi drugi…

Glavne junake ove ljubavne komedije čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski).

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija, a naćiće se od sutra u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zeljmle i regiona.

– Najlepše je kad reditelj može da stvori svoj svet, a to se sa ovim filmom dogodilo. Mi smo svi zajedno napravili naš poseban, izmaštan svet, dosta pomeren. Nismo po svaku cenu jurili humor, naravno ima duhovitosti, jer Šepetkovski ume zaista divne dijaloge da napiše – istakao je Čolović.

Glavnu žensku ulogu u ovom filmu tumači Anđelka Prpić, koja igra voditeljku Unu.

– Takva moja junakinja svakako postoji na našm televizijskom nebu. Učinili smo da ona bude simpatična publici, a dobro je što se njoj dešava prava metamorfoza. Uspeva da nadje divnog čoveka za sebe, i postiže da sve bude kako treba. Osnovna suština našeg filma je da vera, umetnost i vera pobedjuju i čine nas boljim ljudima. Andrija Kuzmanović je izvanredan partner, sve vreme me je vodio kroz film na čemu sam mu beskrajno zahvalna – zaključila je Andjelka Prpić.

– Nakon što sam pogledao film, izašao sam nasmejan i dopalo mi se što smo stvorili neki svoj stil gde sve može, a ništa ne mora. Porodica, ljubav, prijateljstvo, to su glavne teme i metamorfoza koja nam se u filmu dešava. Nekada je to sve bilo normalno, a danas na žalost više nije – izjavio je Andrija Kuzmanović.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Beni Gaši, Todor Milivojević

Izvor Film i TV, Kurir

 

Advertisement