Connect with us

Domaće serije

Milan Marić snima novu KRIMI SERIJU „Nighttime“! Glavni junak IGOR ima jednu MRAČNU TAJNU! Evo i KOJU!

Serijal će imati bar tri sezone!

Published

on

Milan Marić nakon što je ulogama u skoro svim najpopularnijim serijama koje smo gledali tokom poslednjih godina, a i u nekima koje tek predstoje („Pad„, „Državni službenik„, „Besa„, film i serija „Toma„) obeležio svet televizije u proteklom periodu, sada nam se vraća i kao producent. Naime, reditelj Nikola Ljuca, koji potpisuje i pomenutu „Besu„, i Nikola Marić uskoro počinju sa snimanjem nove krimi misterije „Nightime„, koja će po žanru odgovarati noar serijama.

Reč je o mračnom i mističnom trileru smeštenom u 90-e godine prošlog veka. Planirano je da se snimi nekoliko sezona, a svaki ciklus imao bi osam epizoda i gledaoca bi vodio sve dublje u priču otkrivajući prave korene onoga što progoni Igora, glavnog junaka, voditelja noćnog programa koji se bavi okultnim temama. On biva uvučen u svet sekti i misterija kada dobije uznemirujuću video kasetu na kojoj je snimak mladića koji uskoro biva pronađen u sveže iskopanom grobu.

Vođen tragovima Igor dolazi u srednju školu koju je pohađao mladić koji je počinio samoubistvo, ali ubrzo nakon njegove posete dešava se još nekoliko samoubistava đaka iz te škole. Igor uskoro otkriva tajno sastajalište učenika povezanih sa sektom „Crna ruža“, čiji simboli počinju da se pojavljuju na zidovima škole.

Malo po malo, otkrivamo sve više i o Igorovoj prošlosti. On je bio u vezi sa Lidijom, novinarkom koja je navodno izvršila samoubistvo. Igorova majka ne dozvoljava da s eon izbori sa ovom tragedijom, već ga primorava da se stara o autističnoj sestri. Ubeđen da će otkriti srce tame, Igor upada u zamku medijske manipulacije šireći svojim programom strah i histeriju, dodatno navodeći policiju na pogrešan trag. Ispostavlja se da su učenici škole i njihovi roditelji glavna poluga za razrešenje slučaja, a da bi razotkrio misteriju koja prati ove stravične događaje, Igor će morati da se suoči sa sopstvenom prošlošću.

– Svaka sezona bi počinjala kao klasičan krimi procedural sa bizarnim i mističnim prizvukom koji će biti dekonstruisan kroz sočivo političke i društvene klime 90-ih. Do početka treće sezone, publika će shvatiti da je gledala priču o poreklu negativca, odnosno Igorov put da postane glavni čovek državne propagande – poručuju autori serije Nikola Ljuca i Milan Marić.

Scenario serije potpisuju Nikola Ljuca i Staša Bajac, a za produkciju će ispred kuće „Mechanism“ biti zaduženi Milan Marić i Đorđe Vojvodić. Budžet prve sezone iznosi 1.6 miliona evra. Scenario bi trebalo da bude završen do kraja godine, a podela uloga planirana je za proleće naredne godine.

BONUS VIDEO: EVROPA ODOZGO: SRBIJA (Europe From Above S4 ep 1 Serbia) 18. SEPTEMBRA na kanalu NATIONAL GEOGRAPHIC

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Kinoist.ru

Izvor: Film i TV/TV Novosti

 

Advertisement