Connect with us

Sadržaj epizoda

Bilo jednom u Srbiji 8. epizoda: OTKRIVAMO SVE O FINALU! Evo hoće li Cone i Zorka ostati zajedno

U nedelju, 25. septembra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Bilo-jednom-u-Srbiji-8-epizoda

Bilo jednom u Srbiji 8. epizoda: Cone se pakuje. Napustiće Leskovac i nikada više neće da se vrati. Dine izbacuje iz kofera stvari koje Cone stavlja i kaže mu da će biti najveća kukavica ako sada izda Zorku, njega, a najviše Leskovac. Utom dolazi Dada, Zorkina služavka, i saopštava da je Zorka trudna.

Кad je čuo Prokić je sve slomio po kući, što znači da je neko drugi otac i zagleda se značajno u Coneta. “Lele, ja da budem na nekog tatko?”, zabezeknut je Cone. Dine mu čestita i kaže mu da sada uradi ono što treba. Cone istrčava i kreće prema Zorki kući. Zorka sa koferom kreće ka železničkoj stanici. Кreće u Beograd.

Sreću se na raskrnici. “Ne mogu da živim bez tebe, Zoro moja. Udaj se za mene, ako nećeš da ti umrem sada ovde”, kaže Cone, kleknuvši pred Zorkom. Trajko, Dinetov otac, potpuno slomljen, spremio je sinu pare za godinu dana u Parizu i kartu u jednom pravcu.

Dine sa suzama prima dar, ali ne kaže Trajku da je odlučio da se ženi sa Ruškom i da ostane u Leskovcu. Cone i Zorka zajedno pišu pisma leskovačkim gazdama i pozivaju ih na sastanak. Cone im saopštava da ima naruddžbinu od austrijskog grofa koja će da pokrene sve u Leskovcu. Gazde se lome, ali na kraju reše da istresu slamarice i stanu uz Coneta.

Nova hajka na vuka kriveljana bila je prilika da Prokić, sakriven u mraku, puca na Coneta. Pogodio ga je u nogu, pre nego što je vuk skočio na njega. Cone ubija kriveljana, okreće leđa Prokiću i odlazi ne želeći da se sveti.

Jednog dana, gazda Mita okupi sve gazde. Podiže čašicu sa rakijom trivunkom i svečano objavi da je sanjao da Leskovac jednog dana bude ovo što sada postaje. Vreme je da se odmori. Pozdravi ih sve, okrenu se i polako ode niz ulicu.

Uloge tumače: Viktor Savić (Cone), Nemanja Oliverić (Dine), Teodora Ristovski (Zorka), Sloboda Mićalović (Ružica), Radovan Vujović (Aćim Prokić), Predrag Miki Manojlović (Gazda Mita), Zoran Cvijanović (Trajko), Dragan Petrović Pele (Tonkin stariji), Ivan Bekjarev (Babamilkić), Mira Banjac (Baba Deska), Dragan Boža Marjanović (Bure), Andrija Stoilković (Štiglanče), Gordana Jošić (Dušanka), Miroslav Miki Jović (Živko), Gordana Đurđić Dimić (Dada), Miloš Đorđević (Topodupče), Nebojša Vranić (Pop Vasilije), Кatarina Mitić Pavlović (Anka Okeanka), Jelena Mihajlović (Mica Tresokurka), Ivan Janković (Sreten Hadži Đurić), Marko Radivojević (Tonkin mlađi)…

Reditelj serije “Bilo jednom u Srbiji” je Petar Ristovski, dok scenario potpisuju Zvonimir Šimunec, Marko Backović, Majda Šimunec, Vladimir Andrić, Кokan Mladenović, Đorđe Milosavljević i Petar Ristovski.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement