Connect with us

Intervjui

Biljana Maletić Zaverla OTKRIVA da li će JASNA u nastavku “IGRE SUDBINE” pokazati “ZATVORSKU CRTU”

U kakve akcije Lila planira da je uplete?

Published

on

Biljana-Maletic-Zaverla

U sapunici “Igra sudbine” glumica Biljana Maletić Zaverla tumači lik Jasne, kućne pomoćnice, koja je tu u svim dramama porodice Kanački. Biljana otkriva u kom smeru će se njen lik dalje razvijati i da li će Jasna doživeti transformaciju:

– Za sada ne znam. Ja sam još kod Ade, mudri posmatrač koji učestvuje u svim njihovim dramama. To je interesantno – ona je iz nekih drugih planova, a kompletno učestvuje sa njima i proživljava svaku njhovu situaciju, emociju… Na neki način, Jasna živi njihov život. I u ovoj sezoni će, naravno, biti zapleta u koje Lila pokušava Jasnu da uplete, a ona ne sme da je odbije – opisla je Biljana, za “Prvu”, svoj lik za naš portal i dodaje:

– Pošto su nam se menjali reditelji, mnogi razmišljaju da razviju tu Jasninu zatvorsku crtu. To bi svima bilo uzbudljivo, jer za sada, u Jasni nema ni traga žene koja je nekada bila u zatvoru.

Šta očekujete od nove sezone?

– Uvek krenem sa regularnim očekivanjima, pa se onda uvek oduševim. Pa onda krene rolerkoster emocija i dešavanja. Očekujem i sada upravo to. Da bude jako, turbo, mnogo preokreta, drame…

Jasna je mirna i staložena, da li ima sličnosti sa Biljanom privatno?

– Evo ispričaću vam angedotu moje ćerke. Bio je primer Jasninog odnosa sa Lilom, gde je moja ćerka meni rekla: Ma da si ti Biljana sa Lilom u kući, ti bi nju “naduvala”, ne bi ti to trpela (smeh). I naravno da mi je ćerka rekla da bi više volela da joj je mama Jasna, a da je Biljana lik u seriji. Privatno sam mnogo temperamentnija. Zaista sam se trudila da sve što je “mirno” u sebi, nađem i dam Jasni. Ja umem da budem mirna, ali ispod mire, tri đavola vire – ja sam ta.

Koja je poruka vašeg lika? Ima li nade u bolji život posle decenija provedenih u zatvorskoj ćeliji?

– Pravda jeste spora ali je dostižna. Jeste teško patiti i čekati, čovek je u patnji uvek sam. Ali onda kada se otvori neki novi prostor za život, vredi ga sa zahvalnošću prigrabiti. Jasna je upravo to i učinila – prihvatila novi početak. Jako je teško ostaviti prošlost iza sebe i krenuti ispočetka. Kada vam cimerka iz zatvorske ćelije da šansu za bolji početak, to se možda ne dešava u stvarnom životu, ali ja želim da verujem. Možda toga nema u realnosti, ali meni je važnije da takvu jednu lepu i čistu poruku pošaljemo publici.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Prva

Advertisement