Connect with us

Domaće serije

“LAKO JE RALETU”: OTKRIVAMO SVE O NOVOM SITKOMU! Evo kada stiže na RTS

On prašta, duhovit je, ali je i lenj! Upoznajte Raleta

Published

on

Lako-je-Raletu-Andrija-Milosevic-kao-Rale

U toku je snimanje serije “Lako je Raletu”, koju RTS priprema u saradnji sa “Vižn timom”. U pitanju je komedija koja nastaje po čuvenom američkom sitkomu “Svi vole Rejmonda”, a režiju potpisuju Predrag Ličina i Ognjen Janković.

Svi koji su voleli Rejmonda voleće i Raleta. U isto vreme drama i komedija, nova serija RTS-a prikazuje i ljubav i varnice koje nastaju u porodici kada različite generacije žive pod istim krovom.

– To je tipičnije za nas nego za Ameriku. Ako pogledamo mapu recimo u Evropi, najviše ljudi sa roditeljima živi na području bivše Jugoslavije. Zato je, zapravo, seriju bilo vrlo lako prilagoditi – kaže reditelj Ličina.

Raleta, novinara za kojeg kažu da je sportski Jesenjin, tumači glumac Andrija Milošević.

– Rale je dobrica, malo je i retro što dokazuje njegova frizura. To je čovek koji nikako nije u krizi srednjih godina već te srednje godine, nosi kao neko dete. On prašta, on voli, on je duhovit. E, on je i lenj – ispričao je Milošević.

Lako-je-Raletu-Masa-Dakic

Lako je Raletu: Maša Dakić

Raletu je lako, ali je njegovoj supruzi – jako teško, tvrdi glumica Maša Dakić:

– Ono što je najlepše u ovoj seriji to je ta neka ljubav. Znači da to nije non-stop neko zvocanje, nego da u svemu tome ima ljubavi i razumevanja i da ima neke topline.

Ekipa serije je pozitivna, a snimanje protiče u vedroj atmosferi.

– Mi često prekinemo snimanje jer se smejemo. Mislim da će ovo po prvi put biti urađeno, iako ovo nije klasičan sitkom, biće provučeni smehovi – smatra glumica Ljiljana Blagojević.

Lako-je-Raletu-Ljiljana-Blagojevic

Lako je Raletu: Ljiljana Blagojević

U ekipi su i Branimir Brstina, Aleksandar Srećković Kubura i mnoštvo mladih glumaca. Među najmlađima je i polaznica Dečje dramske grupe Radio Beograda.

– Otkad sam bila baš mala želela sam da glumim u serijama i zato sam želela da imam ovakvu priliku – i dobila sam je – iskrena je Petra Semiz.

Seriju “Lako je Raletu” gledaćemo na Prvom programu RTS-a početkom sledeće godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement