Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine 3. sezona: ŠOK! Višnja odlazi! Marinko ima novu devojku! Evo ko je ONA (FOTO)

Iznenadićete se o kome je reč

Published

on

„Igra sudbine“ odbrojava sitno do kraja druge sezone. Međutim, zapletima nikad kraja. Pero scenariste Žarka Jokanovića očigledno ne može da se istupi. Poslednjih 20 epizoda donosi nam pravi rolerkoster uzbuđenja i iznenađenja. A to je tek samo predigra za treći ciklus, koji nas očekuje za nepunih mesec dana.

Ono što za sada sigurno znamo jeste da u novim epizodama nećemo gledati glumicu Jelenu Đukić u roli Adine kućne pomoćnice i prijateljice Višnje. Ipak, svima nam je laknulo da Višnja serija neće napustiti praznih ruku.

Na sreću mnogobrojnih gledalaca, Višnja je pronašla svoju ćerkicu Anu, a postavlja se pitanje hoće li i ona napustiti seriju sa TV majkom. Prema nekim naznakama, koje verni pratioci sapunice “Igra sudbine” mogu naći na Instagram profilima junaka, sva je prilika da u nastavku nećemo gledati i malu Anu. Ali, to nije sve! Sledi veliki ŠOK!

Na jednoj od fotografija glumice Biljane Maletić Zaverle, koja tumači lik nove pomoćnice Jasne, može se zaključiti da je Marinkova ljubav prema Višnji – NESTALA! Ako se dan poznaje po jutru, onda se prema pogledima punim ljubavi i iskrica između Marinka i Jasne može naslutiti i šta nas očekuje u trećoj sezoni.

Igra sudbine 3 sezona Marinko i Jasna

Igra sudbine 3. sezona: Marinko i Jasna

Marinko neće otići sa Višnjom, ali je, očigledno, slab na uniformu kućnih pomoćnica. Hoće li se rasplamsati ljubav između njega i Jasne, ostaje nam da vidimo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen / Instagram

Advertisement