Connect with us

FILM

VRELINA: Kultna krimi-drama na kanalu FOX MOVIES

U petak, 7. oktobra od 21.00

Published

on

Vrelina

Grupa vrhunskih lopova oseća pritisak policije Los Anđelesa kada nesvesno ostavi trag tokom najnovije pljačke. Ukratko, ovo je radnja vanvremenskog filmskog hita “Vrelina” (Heat, 1995), koji kanal FOX MOVIES emituje u petak, 7. oktobra, od 21.00.

Krimi-drama iz 1995. godine, za koju je scenario napisao, režirao je i producirao Majkl Man, u glavnim ulogama donosi sam krem holivudskog glumišta – Roberta de Nira, vlasnika dva Oskara, za koji je bio još šest puta nominovan, dva puta nominovan za Emija i sedam puta za BAFTA nagradu, zatim Ala Paćina, ovenčanog sa jednim Osakrom, dva Emija i jednim BAFTA priznanjem, i tada tek zvezdu u usponu, sjajnu Natali Portman, kasnije će to potvrditi jedan osvojeni Oskar i BAFTA nagrada.

Lopov Nil Makoli (De Niro) je majstor za velike i rizične poslove. Veoma je uspešan u svom poslu – pametan i metodičan, sa usavršenim “radnim” sposobnostima nauštrb privatnog života. Zakleo se da se nikad neće uplesti u vezu iz koje ne može da izađe za više od 30 sekundi. Vinsent Hana (Paćino) je losanđeleski detektiv koji odlučno želi da uhvati Makolija.

Iza Hane su dva propala braka, a s trećom ženom živi kao potpuni stranac i ne zna da uspostavi kontakt s poćerkom Lorin (Portmanova). Makoli ima dovoljno novca i može da se povuče, planira da ode na Novi Zeland. Ali, obožava uzbuđenje koje oseća kad krade, pa odlučuje da obavi još jedan poslić. Dok Makoli priprema najveći posao u životu, Hanin tim pokušava da ga uhvati…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement