Connect with us

FILM

LED i LED 2: Evo KADA i na KOJOJ TV možete da POGLEDATE ruske LJUBAVNE FILMOVE

U prvom delu jednu od glavnih uloga tumači naš Miloš Biković

Published

on

Led-Milos-Bikovic

Romantične drame Led i Led 2 važe za jedne od najgledanijih ruskih filmova svih vremena. Oba filma učinila su Aglaju Tarasovu, glavnu junakinju, da preko noći postane jedna od najpopularnijih ruskih glumica, dok je prvi deo lansirao našeg Miloša Bikovića među najslavnije glumce u Rusiji, ali i u Srbiji.

Led

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Uloge tumače: Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Aleksander Petrov, Marija Aronova, Ksenija Rapoport, Jan Tsapnik

Film “Led” biće prikazan u subotu, 22. oktobra, od 21.10 na RTS 1.

TREJLER:

Led 2

Da li ste se nekada zapitali šta se dogodilo sa princezom i princom, nakon poslednje rečenice u bajci – “… i živeli su srećno do kraja života”?

Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i ponovo zapleše najlepšu igru na ledu. Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije, ali je želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će zauvek promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku…

Uloge tumače: Aglaja Tarasova, Aleksander Petrov, Marija Aronova

Film “Led 2” biće prikazan u subotu, 22. oktobra, od 23.05 na RTS 1.

TREJLER:

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement