Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 555. epizoda: ŠOK! BARBARA je UBILA Milinu i Aleksinu BEBU! Evo i KAKO!

U nedelju, 9. oktobra

Published

on

Igra-sudbine-555-epizoda

Igra sudbine 555. epizoda: Silvana prepričava kolegama iz firme novi trač. Kaže kako ništa nije izmislila, nego da je videla svojih očima i čula rođenim ušima – u aferu je upleten oženjen muškarac!

Lila i Donka ulaze u klinč. Baronica joj kaže kako se ona nije razvela od svog pokojnog muža i da se nalazi u svojoj kući, te da ako neko treba da napusti vilu Kanački – onda je to ona.

Vukašin razgovara sa Marinkom. Pita ga da li na svetu postoji neka devojka koja bi njemu odgovarala. Marinko negoduje, govori profesoru kao ne smatra da je on nekakav baksuz, ali Vukašin misli suprotno. On njemu baš izgleda tako, kao baksuz.

Jasna pita Madam Deni kako je Mila. Ona joj odgovara da je jaka kao stena, kao da ju je lično ona rodila.

Ada je šokirana priznanjem Ines i govori joj kako ne razume zašto njoj to govori. Ona joj, pak, kaže kako Oleg nije silovao samo nju.

Klaudija kaže Nikši da je našla producentkinju serijskog programa koja će uništiti televiziju porodice Kanački. Nikša je pita kakva je, a Klaudija mu kaže da je pokvarena i da je spremna na borbu do istrebljenja.

U žaru svađe, brzopleta Pančeta otkriva Strahinji da se nada nalazi u Italiji. Za to vreme, Mila se poverava Aleksi. Kaže da ima jeziv, čudan osećaj da će poludeti zbog krivice.

Barbara se nalazi sa Milinom doktorkom, koja je pokunjena čeka na klupici u parku. Kaže joj kako je mislila da neće doći, a Barbara joj kaže kako ona ovek pošteno plaća! Sada je jasno – Barbara je kriva za smrt Miline bebe, platila je doktrku da je slaže kako bi abortirala.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement