Connect with us

Sadržaj epizoda

Branilac 2. sezona 2. epizoda: Da li će BAROVIĆ uspeti u ODBRANI svog KLIJENTA?

U utorak, 11. oktobra, od 22.00 na RTS 1

Published

on

Branilac-2-sezona-2-epizoda

Branilac 2. sezona 2. epizoda: U utorak gledamo drugi deo epizode “Ko čuva čuvare”, koji je ujedno i druga epizoda druge sezone televizijske serije “Branilac”, što ju je je za Radio-televiziju Srbije realizovala izvršna produkcija “Up&Up”.

Radnja epizode se odvija u Crnoj Gori, 1942. godine i u Beogradu, 1975. godine. Kada Janko Krivokapić napokon pronalazi čoveka za kojim je ceo život tragao, Balšu Đokovića visokog funkcionera SUBNOR-a, razmotava se klupko događaja i Janko preuzima stvar u svoje ruke.

Jovan Barović, koji je preuzeo odbranu Janka Krivokapića, kroz proces suđenja pokušava da ukaže na to ko je bio Balša Đoković, na njegovu problematičnu prošlost i korupcionu mrežu koja ga je okruživala.

Da li će Barović uspeti u odbrani svog klijenta, ukoliko ta odbrana podrazumeva i prihvatanje dela krivice samog sistema, koji je odnegovao ljude poput Balše Đokovića?

Uloge tumače: Aleksandar Đurica, Srđan Grahovac, Toni Mihajlovski, Aleksandar Dimitrijević, Vladan Gajević, Mirko Marković, Olja Vuković, Slobodan Marunović, Lara Dragović, Lazar Dragojević, Ognjen Sekulić, Miloš Kaščelan, Mateja Memedović, Milo Perović, Dejan Ivanić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement