Connect with us

Domaće serije

BRANILAC 3. SEZONA stiže na RTS! A evo i KADA i KOJE čuvene advokate ćemo gledati u NASTAVKU!

Nove epizode uskoro na RTS

Published

on

Branilac

Branilac 3. sezona na male ekrane stiže ove jeseni. U deset novih epizoda očekuju nas uzbudljive priče istinitih događaja opisane u knjigama i sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata.

I treća sezona serije Branilac na filmski uzbudljiv način sa elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i dan danas. To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama ali i profesiji koja se temelji na zakletvi da brani ne delo koje je počinjeno, već ćoveka koji je vrlo često unapred osuđen od javnosti.

Novi slučajevi vode nas kroz sedamdeset i osamdesete  godine prošlog veka i  u nove životne drame aktera tadašnjih velikih sudskih procesa.

– Gledaoci će moći da uživaju u deset novih uzbudljivih epizoda. Ostali smo dosledni istinitim pričama naših čuvenih advokata. Naravno, radimo inspirisani njihovim knjigama , sačuvanim predmetima. Ostali smo verni i običnim ljudima. I dalje pratimo priče običnih ljudi koji su posrnuli u životu, koji su izgubili tlo pod nogama i učinili nezamislivo. Jedan trenutak, jedan događaj koji prebriše čitav život. A ono što od njega ostane, preuzimaju branioci – naglašava Jelena Svetličić, kreator serije.

Pored Veljka Guberine koga tumači Nenad Jezdić i Filote File koga tumači Tihomir Stanić, treća sezona nam donosi priče velikih i čuvenih advokata poput Branislava Tapuškovića (Nebojša Milovanović), Josipa Muselimovića (Ljubiša Savanović), Borislava Ignatovića (Bojan Žirović)…

I ovaj serijal najvećim delom  se snima u opštini Ub. Ekipa će posetiti Taru, Mostar i druge lokacije. Poćetak emitovanja treće sezone serije Branilac očekuje se u oktobruna RTS-u.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Up&Up produkcija

 

Advertisement