Connect with us

Serije

ZAVRŠNA IGRA: Nova triler serija samo na kanalu FOX

Od 18. oktobra, utorkom u 22.00

Published

on

Zavrsna-igra

Nova zavodljiva i uvrnuta serija “Završna igra” (The Endgame), stiže 18. oktobra na FOX kanal, a njenih 10 epizoda emitovaće se utorkom od 22.00. Ostvarenje iz 2022. godine, priča je o pljački i o tome koliko daleko će neki ljudi ići za ljubavlju, pravdom i najvrednijom robom na svetu: istinom. Triler o Eleni Federovoj (Morena Bakarin), međunarodnoj trgovkinji drogom koja je nedavno uhapšena, uzbudljiv je, jer, čak i u zatvoru, Elena vodi niz koordinisanih pljački banaka. Val Tarner, uporni i društveno odbačeni FBI agent, neće stati dok ne zaustavi Elenu.

Špijunsku dramu “Završna igra” kreirali su Džejk Koburn i Nikolas Vuton, a u centru je sedam pljački banaka u Njujorku koje je orkestrirao kriminalni i briljantni um Elene Federove. Dok počinje da otkriva svoje opasne motive, federalnoj agentkinji Tarnerovoj postaje gotovo opsesivna misija da sruši Elenu. Ali, kako ništa nije baš tako jednostavno, ubrzo će se otkriti da dame s jedne i druge strane zakona imaju vezu iz prošlosti koja će uticati na situaciju u sadašnjosti.

Pre pet godina, Elena je u pljački rudnika dijamanata “izašla” ne želeći da uzme nijedan i pucajući na Val. Da sve bude komplikovanije, Elenu optužuju i za smrt njenog supruga, a ona će dati sve od sebe, videćemo da li uzalud, da dokaže to nije uradila i da je on bio ljubav njenog života…

Glavne uloge: Morena Bakarin (Elena Federova), Rajan Mišel Bat (Val Tarner), Kosta Ronin (Sergej Vodjanov), Džordan Dž. Hajnds (Entoni Flauers), Mark D. Espinoza (Rodželi Real) i Noa Bin (Džonatan Douk).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Advertisement