Connect with us

FILM

SNOVOLOVKA: SF horor film po romanu Stivena Kinga na kanalu FOX MOVIES

U petak, 14. oktobra, od 23.20

Published

on

Snovolovka

Film „Snovolovka“, koji je nastao po romanu Stivena Kinga, na programu kanala FOX MOVIES je u petak, 14. oktobra, od 23.20.

Pre dvadeset godina Džonesi, Henri, Pit i Biver su bili klinci u malom gradu, deca koja su smogla hrabrosti da izdrže surovost detinjstva. Tokom spasavanja dečaka po imenu Dudits oni neočekivano dobijaju petog prijatelja u centru svog kruga. Još veće iznenađenje su tajanstvene moći koje im je on preneo.

Njihova veza postaje više od običnog prijateljstva. Sada su oni već odrasli, žive svoje živote i imaju svoje probleme, ali se sećaju svoje hrabrosti i moći koja im je više teret nego dar. Kada jedna strašna nesreća zamalo liši života jednog od njih, u početku ne prepoznaju povratak strahote koja je nekako povezana sa Duditsom.

Međutim, kada se ponovo sretnu na svom godišnjem odmoru u lovačkoj kolibi u severnim šumama, očekujući lepu zabavu, doživljavaju zlu kob koja ih sve pogađa. Najpre dolazi jedan stranac, izgubljeni lovac, koji nije svestan užasne zaraze koju nosi sa sobom.

Za nogama mu je mećava, strašna oluja u kojoj je nešto još strašnije – smrtonosna nepoznata sila koja će odneti neke od njih i primorati one koji budu preživeli da još jednom dozovu svoje zaboravljene moći i suoče se sa neviđenim užasom.

Režiju potpisuje Lorens Kasdan, a glavne uloge igraju Morgan Frimen, Tomas Džejn i Demian Luis.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2003 Warner Bros. ©2003 Village Roadshow Films (BVI) Limited – All Other Territories (All Rights Reserved-Used by Permission)

Continue Reading

Advertisement