Connect with us

FILM

VELIKI LEBOVSKI: Film za sva vremena na kanalu FOX MOVIES

U petak, 14. oktobra od 17.35

Published

on

Veliki-Lebovski

Film za sva vremena! Takav je “Veliki Lebovski”, koji kanal FOX MOVIES emituje u petak, 14. oktobra, u 18.00. Pravo vreme da se smestite udobrno pred vaše male ekrane i uživate u priči o najvećem zabušantu u Los Anđelesu – Džefu Lebovskom, koga tumači neprevaziđeni oskarovac Džef Bridžis, koji je za ovo prestižno priznanje bio još šest puta nominovan i imao po jednu nominaciju za Emi i tri za BAFTA nagradu.

Lebovskog greškom smatraju milionerom istog imena, a on od zelenaša traži novac za uništen tepih. U pomoć mu priskaču drugari s kuglanja i zajedno kreću u potragu za milionerovom nestalom suprugom. Lebovski će za sva vremena biti upamćen po širokim pantalonama i vunenom džemperu na kopčanje, iz kojih “ne izlazi”. Inače je bivši hipi radikal, čiji se život svodi isključivo na pušenje trave i boravak u kuglani, gde mu društvo prave prijatelji – ćutljivi bivši surfer Doni (Bušemi) i militantni vijetnamski veteran Volter (Gudman).

Njegovu dosadnu svakodnevicu će razdrmati dolazak dvojice opasnih tipova koji žele da naplate dug koji je napravila njegova supruga. Pre nego što uspe da im objasni da su ga pomešali sa nekim i da on čak nije ni oženjen, Džefri već dobija batine. U želji da istera pravdu, on odlazi da traži odštetu kod pravog Velikog Lebovskog (Hadlston), paralizovanog milionera čija je mlada, privlačna i raskalašna supruga Bani najverovatnije uzrok nezgode…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Advertisement