Connect with us

Top Story

JUŽNI VETAR 2: NA GRANICI: Miodrag Radonjić OTKRIVA SVE detalje DRUGE SEZONE hit serije! Evo šta nas OČEKUJE!

Dinamičnija i kompeksnija “TV vožnja”

Published

on

Juzni-vetar-2-Miodrag-Radonjic

Ekipa serije “Južni vetar 2: Na granici” nedavno je napustila Hrvatsku, gde je snimala scene za drugu sezonu serije, na području ostrva Krka i u Rijeci.

Serija je nastala pod rediteljskom palicom Miloša Avramovića kao nastavak na istoimeni film iz 2018. godine, koji je postao regionalni hit i osvojio brojne nagrade.

Miodrag Radonjić, koji u seriji glumi Baću, najavio je dinamičniju sezonu od prethodne i otkrio neke detalje koji očekuju publiku u nastavku.

– Dinamika cele priče biće brža, kompleksnija, biće dosta i novih likova koji će graditi neki novi zaplet. Tako da, sve u svemu, mislim da će ovo biti jedna veoma uzbudljiva druga sezona za gledaoce – kaže Miodrag Radonjić za “In magazin”.

Juzni-vetar-2-Miodrag-Radonjic-2

Južni vetar 2 Na granici: Miodrag Radonjić

Glavnu ulogu u seriji ima Miloš Biković, koji, kako kaže, uspešno balansira privatni i poslovni život, uprkos tolikom poslovnom angažmanu.

– Opet, s druge strane, neke ambicije poslovne želim da stavim sa strane da bih se više ostvario u nekoj i društvenoj, emotivnoj i porodičnoj sferi – govori.

Kako su glumci otkrili, sviđa im se more u Hrvatskoj, a Aleksandar Gligorić je oktrio šta izbegava na primorju.

– Oduševljen sam morem. Ja inače mnogo volim more, svako more, bilo gde. Osim tamo gde ima ajkula, barakuda, takvih stvari, to naravno izbegavam. A ovde toga nema pa sam ja oduševljen – kaže Aleksandar Gligorić.

Ovo nije prvi put da ekipa “Južnog vetra” snima u Hrvatskoj, tačnije na Kvarneru. U oktobru 2020. godine u kvarnerskom gradiću Kastvu snimao se film “Južni vetar 2: Ubrzanje”.

Film je, baš kao i seriju, režirao Miloš Avramović, a glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Goran Navojec, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i Luka Gabrić. Inače, serija sadrži delove istoimenog filma iz 2018. godine, i nastavlja s radnjom tamo gde film prestaje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen Instagram/MiodragRadonjic

Advertisement