Connect with us

Sadržaj epizoda

RADIO MILEVA: Saznajte šta očekuje Milevu u SLEDEĆIH PET EPIZODA!

Odlazak u manastir, potencijalni mladoženja, rat Dače i Jece, Lisičić dobija zamenika…

Published

on

Radio-Mileva-4-sezona

U nastavku teksta donosimo vam sadržaj narednih pet epizoda serije “Radio Mileva”, koje ćemo gledati tokom ove i početkom sledeće nedelje, pa ko voli unapred da zna šta nam je to Mileva spremila ovog puta – neka nastavi da čita.

Radio Mileva 51. epizoda

Posle dugog razmišljanja Mileva je došla do zakljuzčka da je njen život uludo proćerdan. Dosadilo joj je da stalno služi drugome i jedva preživljava od male penzije. Odlučila je da napravi radikalan rez u svom životu – i ode u manastir. Profesor Marić joj kaže da ne mora da ide u manastir da bi pronašla duhovnost, jer je Bog svuda oko njih. Milevina ćerka, Natalija, zabrinuta je zbog Milevine ideje, a Milevina unuka, Sonja, ne veruje da će njena baka da preduzme tako drastičan korak u svom životu.

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Anđela Jovanović, Anastasija Mandić, Bojan Žirović, Svetozar Cvetković i Nenad Stojmenović.

Radio Mileva 52. epizoda

U zgradu dolazi rođena Žanina sestra, koja je očajna jer je prešla 40. godinu, a još je neudata i sama. Moli Žanu da je upozna sa nekim muškarcem. Žana angažuje Mocu, a Moca Milevu da nađu pogodnog potencijalnog mladoženju. Mileva misli da je Vasa Kanarinac idealan za Žaninu sestru. Ugovara večeru kako bi spojila dve usamljene duše. Da li  ́će među njima buknuti romansa?

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Bojan Žirović i Nenad Stojmenović.

Radio Mileva 53. epizoda

Martina sestra Ratka, višestruka pobednica leskovačke roštiljijade, optužuje Mocu da je on kriv zbog toga što se ona zaljubila u Vasu Kanarinca, koji neće da se oženi njome. Traži savet kako da ga osvoji, a Moca joj sugeriše da ljubav na usta ulazi. Ali, Vasa ne voli pljeskavice, plaši se braka i želi da prijavi Stevanu Lisičiću, koji nije kod kod kuće, uznemiravanje. Vasa moli Martu da ga sakrije od Ratke. Ali, od Ratke je nemoguće pobeći. I od Stevana, koji počinje da sumnja u Martinu vernost zbog Vase Kanarinca. Natalija nikako ne uspeva da zainteresuje izdavače za njen sinopsis za roman, očekuje važno pismo od izdavača, kojeg se dokopala Mileva, jer se poštar Velizar napio. Mileva pred celom kafanom čita pismo namenjeno Nataliji. Dača je preko svojih veza u opštini uspeo da proširi baštu na celom trgu, onemogućivši na taj način Jeci da uđe u svoj salon. Jeca se odlučuje za kontraofanzivu i izmešta solarijum u baštu. Sledi obračun.

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Nenad Stojmenović, Anastasija Mandić i Bojan Žirović.

Radio Mileva 54. epizoda

Stevan uhodi Martu jer, nakon što je zatekao nasamo sa Vasom Kanarincem, sumnja da ga vara. Marta moli Milevu da joj pomogne, Mileva pristaje ali stvari krenu po zlu, a Stevan i Ratka polude od ljubomore. Mileva je prinuđena da situaciju rešava tako što od Dače traži da joj obije stan. Istovremeno, Cveta sumnja da je Mikica u vezi sa nekom glumicom. I ona se obraća Milevi za pomoć. Njih dve, istražujući slučaj, dolaze do pogrešnog zaključka da se Mikica zaljubio u ostarelu glumicu, zbog čega angažuju doktora Savu Marića da im pomogne.

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Bojan Žirović i Nenad Stojmenović.

Radio Mileva 55. epizoda

Zbog rutinske operacije preponske kile, Stevan Lisičić je prinuđen da izvesno vreme odsustvuje sa pozicije upravnika zgrade na Neimaru. Privilegija da bude Stevanov zamenik pripada Vasi Kanarincu, čoveku koje su te tek nedavno doselio. Iako se Vasa istinski trudi da bude Stevanov dosledan zamenik, dešavanja u zgradi mu nikako ne idu na ruku.

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Bojan Žirović i Nenad Stojmenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement