Connect with us

Serije

KRV I BLAGO: Druga sezona hit serije na kanalu FOX

Od 26. oktobra, sredom u 22.00

Published

on

Krv-i-blago

Spoj istoričara i lukave kradljivice može da bude opasno dobar. Takav upravo i jeste u serijal “Krv i blago” (Blood & Treasure), čiju nam drugu sezonu premijerno donosni FOX kanal 26. oktobra, a dogodovštine ovog dvojca ćemo kroz 13 epizoda gledati sredom u 22.00. U ovoj akciono-avanturističkoj drami oni su se udružili kako bi uhvatili okrutnog teroristu, koji prodajom ukradenog blaga finansira svoje terorističke napade.

Genijalni stručnjak za antikvitete Deni Meknamar (Met Bar) i zgodni vešti lopov – kradljivica umetnina Leksi Vaziri (Sofija Pernas) nas ovog puta vode još uzbudljiviju pustolovinu. Počinje tako što maskirani napadači ostavljaju trag u Vatikanu, ukazujući na potragu za dušom Džingis Kana. Kejt Ris je mrtva. Ili nije? Avantura se nastavlja.

Iz Vatikana će naš uigrani dvojac otići pravo put Vijetnama, u koji ih vodi upravo potraga za Risovom. Tu će se ponovo ujediniti ni manje ni više nego sa opakim Ejdenom Šoom. Leksijine borbene veštine su stavljene na probu, dok se tim infiltrira u Crni Lotus – opasan podzemni borilački klub…

Glavne uloge: Met Bar (Deni Meknamar), Sofija Pernas (Leksi Vaziri), Mark Galjardi (otac Čak), Majkl Džejms Šou (Ejden Šo), Viktorija Dajmond (Kejt Ris) i Mišel Li (Vajolet).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Advertisement