Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 29. epizoda: Daca je SMESTILA Voji! Zbog nje će Nina UNIŠTITI Voju! Evo i KAKO

U petak, 21. oktobra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-29-epizoda

Od jutra do sutra 29. epizoda: Voja nudi Dejanu povratak na televiziju, ali ne bez posledica. A da li je Dejan u stanju da prihvati te posledice…

Priznanjem o detetu, Daca je otvorila Pandorinu kutiju. Voja je odlučan u tome da sazna kako i šta je Nina smislila i na koji način planira da ga uništi.

Damjan nije znao da može da bude toliko ljubomoran i polako shvata da su njegove namere prema Srni prerasle u više od dopadanja…

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement