Connect with us

Sadržaj epizoda

Radio Mileva 53. epizoda: DAČA i JECA ulaze u SUKOB! Evo zbog ČEGA…

U petak, 21. oktobra, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Radio-Mileva-53-epizoda

Radio Mileva 53. epizoda: Martina sestra Ratka, višestruka pobednica leskovačke roštiljijade, optužuje Mocu da je on kriv zbog toga što se ona zaljubila u Vasu Kanarinca, koji neće da se oženi njome.

Traži savet kako da ga osvoji, a Moca joj sugeriše da ljubav na usta ulazi. Ali, Vasa ne voli pljeskavice, plaši se braka i želi da prijavi Stevanu Lisičiću, koji nije kod kod kuće, uznemiravanje.

Vasa moli Martu da ga sakrije od Ratke. Ali, od Ratke je nemoguće pobeći. I od Stevana, koji počinje da sumnja u Martinu vernost zbog Vase Kanarinca.

Natalija nikako ne uspeva da zainteresuje izdavače za njen sinopsis za roman, očekuje važno pismo od izdavača, kojeg se dokopala Mileva, jer se poštar Velizar napio.

Mileva pred celom kafanom čita pismo namenjeno Nataliji. Dača je preko svojih veza u opštini uspeo da proširi baštu na celom trgu, onemogućivši na taj način Jeci da uđe u svoj salon. Jeca se odlučuje za kontraofanzivu i izmešta solarijum u baštu. Sledi obračun.

Glavne uloge igraju: Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Bogunović Gavrić, Dara Džokić, Nikola Kojo, Branimir Brstina, Jovana Gavrilović, Anđelka Prpić, Nenad Stojmenović, Anastasija Mandić i Bojan Žirović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement