Connect with us

Top Story

Radoš Bajić OTKRIVA da li će biti NASTAVKA serije “Selo gori, a baba se češlja”! IZNENADIĆE VAS ODGOVOR!

Postoji potencijal, ali…

Published

on

Selo-gori-a-baba-se-ceslja-Rados-Bajic

Proslavljeni glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić otkrio je da postoji potencijal da se nastavi legendarna serija “Selo gori, a baba se češlja”, ali da ne želi da njega bude.

– Meni su se na glavu popeli publika i mediji. Zar vi mislite da “Selo gori” ne bi moglo da ima 400 epizoda. Ja sam doneo odluku da stanemo na 101 epizodi, doneo sam racionalnu odluku da stanemo kada smo najjači. Sigurno bi Radašin imao šta da kaže i sada kada bi se vratio u Petlovac, da vidi šta bi zatekao tamo. Šta se desilo sa sinom Draganom, Radojkom, Radoslavom itd. Mada ja pogledam i kažem “a sa kim, jer tih ljudi više nema”. Tako da jedna duboka moja velika žalost i nosim ih u mom srcu – rekao je Bajić.

– Uvek kada se pusti “Selo gori” ono se gleda bolje od mnogih premijera. Šta je razlog? Ta pitanja su mi postavljali stotinama puta. Pa onda još jedan fenomen. Zašto deca vole toliko “Selo gori”? Zato što je “Selo gori” donelo jednu iskrenost, istinu i emociju. To je priča o našem narodu koji izumire, o našim dedovima, nadama i snovima – rekao je Bajić.

Takođe je odgovarao i na pitanja gledalaca gde je otkrio koji glumci su odbili ulogu u proslavljenoj seriji.

– Prvo je odbio Bogdan Diklić, pa je odbio Lazar Ristovski na početku. Posle me je Lazar zvao i onda sam mu napisao ulogu Jovana. Odbio je Marko Nikolić koji je bio kandidat da igra Milašina – rekao je Bajić u emisiji “Seciranje”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Contrast studios

Advertisement