Connect with us

Serije

DETEKTIV RIČARDI: Nova HIT krimi-drama SAMO na kanalu FOX CRIME

Od 28. oktobra, petkom u 22.00

Published

on

Detektiv-Ricardi

Prošlog petka smo ispratili “u penziju” sjajnog inspektora Montalbana, posle 15 sezona na malim ekranima, ali nam njegovo mesto ne ostaje prazno. Na kanal FOX CRIME, u petak, 28. oktobra, od 22.00, stiže premijerno nova krimi-drama “Detektiv Ričardi” (Detective Ricciardi), sveža priča čija je prva sezona snimljena 2021. godine. A dok se upoznajete sa ovim zanimljivim detektivom, da znate da se druga sezona već očekuje i to sledeće, 2023. godine.

Godine 1930. ulice Napulja pune su krvavih zločina i mladi detektiv ne može da podnese nerešen slučaj. Zahvaljujući svojoj nadarenosti, može da vidi duhove pokojnika i pročita njihove poslednje misli. Ova kletva ga progoni svaki dan. Smeštena u magloviti Napulj, ova priča je moćna kombinacija policijske misterije i naučne fantastike, koja pomoću uzbudljive naracije, originalnog glavnog lika i nezaboravnih sporednih likova otkriva pravo značenje života i bola. “Zaljubićete” se u detektiva Ričardija, koji se, pod jedan, nikada ne smeje, a pod dva, srce mu kuca “duplo”, zbog dve žene – prostodušne mlade devojke i lepe, bogate udovice. Ako budete petkom uz kanal FOX CRME, otkrićete da li je detektivu lakše da reši misteriozna ubistva ili ljubavne probleme koji ga redovno muče.

Glavne uloge: Lino Gvančale (Luiđi Alfredo Ričardi), Enriko Janijelo (Bruno Modo), Antonio Milo (Rafael Majone), Maria Vera Rati (Enrika Kolombo), Mario Pirelo (Vićekvestore Garco) i Serena Jansiti (Livija Lučani).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Advertisement