Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO! AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA 2: Raša Bukvić u ulozi Vesninog ljubavnika! OTKRIVAMO sve o 2. sezoni

Nove epizode nadmašiće uspeh prve sezone!

Published

on

Posle odlično prihvaćene prve sezone serije “Azbuka našeg života”, od strane gledalaca i kritike, autorka i rediteljka Jelena Bajić Jočić započela je snimanje novih epizoda. Prva klapa drugog ciklusa, koji će imati 10 epizoda, pala je početkom ove nedelje na crnogorskom primorju.

Nakon nekoliko radnih dana na prekrasnim plažama Jadranskog mora, ekipa se ovog vikenda vratila u Beograd, gde 2. novembra nastavlja vredno da radi na novim nastavcima. Očekuje se da će snimanje trajati do februara, a premijera na jesen 2023. godine.

Lokacije će, kao i u prvoj sezoni, biti atraktivne i nesvakidašnje, drugačije od onih koje smo imali prilike da viđamo u drugim serijama. Počev od crnogorskog primorja i Porto Montenegro u svom njegovom luksuzu i sjaju, preko beogradskih fensi restorana, do ekskluzivnih apartmana.

Azbuka-naseg-zivota-2-sezona-Aleksandra-Jankovic-i-Radivoje-Rasa-Bukvic-02

Azbuka našeg života 2: Aleksandra Janković i Radivoje Raša Bukvić

Radnja se nadovezuje na događaje iz prve sezone. Nastavlja se direktno, odnosno devet meseci kasnije. Pratićemo dve glavne linije: jedna je Uroševa (Jadran Malkovič), druga Vesnina (Aleksandra Janković), od kojih se svaka račva na niz novih priča i epizoda, ali se i međusobno prepliću na momente.

U nastavku, Uroš i Ana (Isidora Simijonović) ostaju zajedno, ali se njihov život u mnogim segmentima menja i komplikuje. Vesna nastavlja sama. Posvećuje se poslu i sebi. Pronalazi radost u tome. Upoznaje intrigantnog muškarca, koji će uzdrmati njenu tek uspostavljenu ravnotežu.

A tog muškarca igraće, ni manje ni više nego – Radivoje Raša Bukvić. Pored Jadrana Malkoviča, on će imati najvažniju mušku uloga u drugoj sezoni.

Nastavak serije “Azbuka našeg života”, koja nastaje u produkcijskoj kući Contrast studios,  obilovaće dramom. Biće tu pitkog, inteligentnog humora svojstvenog “Azbuci”, ali i zapleta u vidu ozbiljnog trilera koji će iznenaditi fanove ove serije.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Contrast studios (ekskluzivno za portal Film i TV)

Izvor Film i TV

Advertisement