Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 35. epizoda: Kakvu MRAČNU TAJNU krije ANĐELKA?

U ponedeljak, 31. oktobra, od 21.00 na TV Prva

Published

on

Od-jutra-do-sutra-Jelena-Gavrilovic-Andjelka-Krstic

Od jutra do sutra 35. epizoda: Anđelka, kao i svi, ima veoma mračne tajne, za koje se nada da niko neće saznati.

Anđelka razgovara sa Markovom vaspitačicom, koja joj govori kako se posebna veza stvorila između nje i njenog štićenika. Anđelka joj pokazuje fotografiju na kojoj je Marko i ova joj odgovara da ju je ona slikala.

Srna zamera Danijeli kako večito analizira druge, ali ne i sebe. Smeta joj to što joj nabacuje na nos kako je ona glupa i naivna, jer je Marko skot, dok nju Nemanja “voza” kako stigne.

Serđo proverava Markove i Damjanove fotografije kada su bili mali i zaprepasti se kada shvati da su njih dvojica identični.

Dejan dobija materijal o Marku, koji bi bio odličan za njegovu emisiju, ali i za karijeru.

Damjan odlazi u sirotiše “Nova Nada”, gde ga ne očekuje topla dobrodošlica. Misterija oko Damjanove i Markove povezanosti sve je veća. Damjan je rešen da misteriju rasplete i svakim danom razotkriva sve više.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement