Connect with us

FILM

DEN U STVARNOM ŽIVOTU: Romantična komedija na kanalu FOX LIFE

U petak, 4. novembra od 21.00

Published

on

Den-u-stvarnom-zivotu

Kada ljubav nije bila komplikovana? Nekada fatalna, nekad simpatična, ne malo puta bolna, ali uglavnom isceljujuća. Sve što se tiče ljubavi zna da nas načini nespretnima, zbunjenima i da iskomplikuje nekada i ne toliko zapetljanu situaciju. A kada se ispostavi da je devojka u koju se ludo zaljubite, zapravo – devojka vašeg brata, e onda normalan život može da bude baš daleko od vas.

Upravo to sve se događa u romantičnoj komediji “Den u stvarnom životu” (Den in Real Life), koju kanal FOX LIFE emituje u petak, 4. novembra od 21.00. U priči reditelja i koscenariste Pitera Hedžisa, iz 2007. godine – Den Brns (Stiv Karel) je lokalni novinar i udovac koji sam odgaja tri ćerke. U svakodnevnoj borbi između posla i namere da svojoj deci omogući normalan život, Den slučajno jednog dana u knjižari upoznaje prelepu Meri (Džulijet Binoš, u čijim je rukama jedan Oskar i jedna BAFTA nagrada), u koju se zaljubljuje. Nažalost, ispostavlja se da je ona aktuelna devojka – njegovog brata…

Kao jedna od zanimljivosti vezanih za film i pre svega Džulijet Binoš je da joj Den, kada je upoznaje u knjižari, za čitanje preporučuje knjigu “Ana Karenjina”, dok u “Nepodnošljivoj lakoći postojanja” (1988), lik Žilijet Binoš čita “Anu Karenjinu” kada upoznaje Tomasa (Danijel Dej Luis).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo FOX

Advertisement