Connect with us

FILM

ONA JE MUŠKO: Romantična komedija na kanalu FOX MOVIES

U nedelju, 6. novembra od 16.00

Published

on

Ona-je-musko

Uvek suprotni polovi misle da je onima drugima lakše u životu. A to i jeste jedna od glavnih inspiracija umetnicima već vekovima. Bila je, svakako i briljantnom Viljemu Šekspiru kada je napisao vanvremensku komediju “Kako vam drago”, čiju filmsku adaptaciju “Ona je muško” (She’s the Man), u kojoj se, baš kao i u Šekspirovoj drami devojka prerušava u mladića gledamo na kanalu FOX MOVIES u nedelju 6. novembra u 16.00.

Ženski fudbalski klub za koji je igrala u školi odjednom je rasformiran, a brat blizanac se baš u tom trenutku javlja da neće stići na početak nastave. Odlučna da dokaže kako je dovoljno dobra i za mušku ekipu, Viola Hejstings se uz pomoć prijatelja prerušava u brata Sebastijana i zauzima njegovo mesto u školi. Ali, ispostavlja se da je biti muško teže nego što je zamišljala, pogotovo kada joj se svidi cimer Djuk, kome se sviđa Olivija, a njoj novi dečko u školi – Viola.

Ljubavni trougao, koji se komplikuje zamenom identiteta čini glavni zaplet filma, samo što je ovog puta radnja prebačena u današnje vreme. Uloge su bile poverene novim, mladim i veoma talentovanim glumcima, pa Violu tumači Amanda Bajns, Djuka igra Čaning Tejtum, a Oliviju – Laura Remzi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement