Connect with us

FILM

SKAKAČ: Akciona SF avantura na kanalu FOX MOVIES

U nedelju, 6. novembra od 22.00

Published

on

Skakac

Tinejdžer koji ima moć teleportacije iznenada se nalazi usred drevnog rata između ljudi koji su njemu slični i njihovih zakletih neprijatelja. To bi bio siže filma “Skakač” (Jumper) iz 2008, u režiji Daga Limana, koji je na programu kanala FOX MOVIES u nedelju, 6. novembra u 22.00. Es-Ef akcija iz 2008. godine zanimljiva je epska avantura čoveka koji otkriva da poseduje neverovatnu sposobnost da se u trenutku izmesti na bilo koje mesto na planeti, koje može da zamisli.

Dejvid Rajs (Kristensen) verovao je da je običan momak, sve dok tokom jednog opasnog događaja u 17. godini, nije saznao da poseduje izuzetan “dar” – može da se teleportuje od Njujorka preko ruševina u Rimu i vrha Mont Everesta do Tokija. Gde god poželi. Zanimljivo je jer, na primer, u stanju je da vidi 20 zalazaka sunca u jednoj noći, da provede svoju devojku oko sveta za tren oka, i da ugrabi milione dolara u nekoliko minuta.

Ali, Dejvidova planetarna odiseja postaje smrtno opasna kada počne da ga bezobzirno goni tajna organizacija koja želi da ubije sve ljude nalik njemu. Formirajući nelagodan savez sa još jednim skakačem, Dejvid postaje ključni igrač u ratu koji besni već hiljadama godina. Film “Skakač” nastao je prema naučnofantastičnom romanu Stivena Gulda, objavljenog 1993. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement