Connect with us

FILM

ELEKTRA: Nastavak “Derdevila” na kanalu FOX MOVIES

U subotu, 12. novembra od 22.00

Published

on

Elektra

Za četiri Emi nagrade nominovana glumica Dženifer Garner glavna je junakinja filma “Elektra” (2005), koji nam kanal FOX MOVIES prikazuje u subotu, 12. novembra od 22.00. Akcioni krimić u režiji Roba Boumana nastavak je filma “Derdevil” iz 2003. godine, a priča prati Garnerovu u ulozi, nekad ratnice, a sada međunarodnog ubice – Elektre.

Naime, nakon što je poginula pomažući Derdevilu, odvažnu Elektru iz mrtvih vaskrsava slepi Stik (Terens Stamp), stari učitelj borilačkih veština, ali je tokom godina pretvara u izuzetno veštog plaćenog ubicu, od čijeg imena strepe kriminalci širom sveta. Međutim, lepu Elektru još progone sećanja na detinjstvo i traumatične trenutke otkrića mrtvog tela njene ubijene majke. Elektra u komšiluku svoje kuće na jezeru upoznaje udovca Marka Milera (Goran Višnjić) i njegovu 13-godišnju ćerku Ebi (Кirsten Praut).

Кad dozna da su upravo njih dvoje njene nove mete, Elektra shvata da ovoga put ne može da izvrši zadatak. Istovremeno saznaje da Milera i Ebi žele da se domognu i pripadnici tajne zločinačke organizacije Ruka, predvođene nemilosrdnim Кirgijem, sinom opasnog zločinca Rošija. Tu je i čitava ekipa koja hoće da im naudi, a koji su Elektrini stari neprijatelji. Međutim, ni sa udovcem Markom i njegovom ćerkom nije sve baš onako kako se na prvi pogled čini…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement