Connect with us

FILM

MOJA SUPER BIVŠA: Romantična SF komedija na kanalu FOX MOVIES

U nedelju, 13. novembra od 20.00

Published

on

Moja-bivsa-superdevojka

Svaki raskid je težak, ali nekad može da bude i neverovatno opasan. Takav da vam život može pretvoriti u pakao! Upravo takav je jedan oko koga se vrti sve u filmu “Moja super bivša” (My Super Ex-Girlfriend) iz 2006, koji kanal FOX MOVIES emituje u nedelju, 13. novembra od 20.00.

U ovoj komediji, reditelja Ajvana Rajtmana i scenariste Dona Pejna, Met Sonders (Luk Vilson) misli da je konačno našao savršenu devojku, predivnu Dženi Džonson (Uma Turman, po jednom nominovana za Oskara i Emi nagradu i dva puta za BAFTA priznanje), koja je slučajno i superheroj, alijas – Dži Devojka. Kada Dženi-Dži Devojka postane preterano posesivna, Met želi da raskine sa njom. Ali, kako da prekinete vezu sa ženom koja ume da leti, podiže automobile i topi u čeliku rupe uz pomoć svog termičkog pogleda?

Ostavljena Dženi-Dži Devojka se služi svom žestinom supermoćnog besa pokušavajući da osujeti Metovu novu vezu sa njegovom koleginicom Hanom Luis (Ana Faris). Met je slomiioslomio Dženino srce, a sada će ona slomiti njemu sve ostalo… Da li će ga “bivša superdevojka” dokrajčiti, ili će Met uspeti da izvuče “živu glavu”, pogledajte samo na kanalu FOX MOVIES.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement