Connect with us

FILM

VAŠE VISOČANSTVO: Avanturistična komedija na kanalu FOX MOVIES

U sredu, 16. novembar od 23.00

Published

on

Vase-velicanstvo

Tokom istorije viteške priče su pripovedale o naočitim vitezovima koji spasavaju lepe devojke, ubijaju zmajeve i pobeđuju zlo. A iza većine takvih junaka stajao je mlađi brat koji je samo gledao da se skloni od raznih nevolja. Tadeus (Mekbrajd) je proveo život u senci starijeg brata Fabiusa (igra ga Džejms Franko, po jednom nominovan za Oskara i BAFTA nagradu i tri puta za Emi priznanje), koji je kao krunisani princ krenuo na epsko putovanje da nadahne narod Morna.

Ali kada Fabiusovu verenicu Beladonu otme zli čarobnjak Lizar (Dastin Tiru, dvostruki dobitnik Emi nagrade) da bi ispunio drevno proročanstvo, njihov otac će svom mleđemmlađem sinu, sklonom alkoholu, dati ultimatum: ili ćeš biti muško i pomoći da se Beladona spase ili ćeš biti razbaštinjen! Ovaj ultimatum i divnu vitešku bajku gledaćemo u filmu “Vaše veličanstvo” (Your Highness), koji kanal FOX MOVIES prikazuje u sredu, 16. novembra od 23.00.

Tadeus je, dakle, stavljen pred svršen čin i nevoljno i nespretno kreće u svoj prvi poduhvat i pridružuje se Fabiosu na putu kroz opasne predele u potrazi za bratovom pravom ljubavlju. Nakon što im se pridruži tajanstvena Izabel (Oskarom ovenčana Natali Portman) princeza ratnica sa vlastitim mračnim planom, prinčevi moraju da poraze jeziva stvorenja i izdajničke vitezove pre nego što stignu do Beladone i izbave je od sudbine gore od smrti.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement