Connect with us

FILM

SVI MOJI BIVŠI: Romantična komedija sa Anom Faris i Krisom Evansom na kanalu FOX LIFE

U petak, 11. novembra od 21.00

Published

on

Svi moji bivsi

Petak veče je pravo vreme za romantičnu komediju. A rom-kom “Svi moji bivši” (What’s Your Number?), reditelja Marka Majloda, o usamljenoj mladoj ženi koja kreće u potragu za gospodinom “savršenim”, nastala je prema romanu autorke Kerin Bosnak. Gledamo je na kanalu FOX LIFE u petak, 11. novembra od 21.00.

Ali Darling (Ana Faris) je pametna, privlačna, zabavna i romantična devojka. Prava je moderna heroina. Pametna, privlačna, zabavna i romantična, Ali je devojka koja pokušava da otkrije ko je ona, zapravo, kao i s kim treba da bude. Nema muža, posao niti život kakav je mislila da će imati. Nalazi se na raskrsnici, koja je tera da se zapita da li je tokom poslednje decenije propustila nešto ili nekoga važnog. I odgovor će vrlo brzo naći – u novinama. Naime, nakon pročitanog novinskog članka počinje da veruje da će zauvek ostati sama.

Prihvatajući odmah kao tačan tekst koji objašnjava i “upozorava” da će ljudi koji su imali 20 i više veza najverovatnije ostati sami i da su sigurno propustili ljubav svog života, Ali je izbezumljena i kreće u divlju potragu za najboljim bivšim u svom životu, koga mora da nađe po svaku cenu. Alin novi zgodni komšija Kolin (Kris Evans), pomaže joj da uđe u trag svojim bivšim momcima, a ona njemu pomaže da izbegne svoje bivše. Hoće li ova šarmantna i devojka puna života pronaći svog gospodina Savršenog, pogledajte samo na kanalu FOX LIFE.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement