Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO! TOP 10 NOVIH SERIJA koje ćemo gledati do leta 2023! SAZNAJTE PRVI!

Očekuju nas drame, sitkomi, trileri…

Published

on

Domace-serije-2023

Mama i tata se igraju rata 2

Mama-i-tata-se-igraju-rata-2

Mama i tata se igraju rata 2

Posle uspešne prve sezone, koja je naišla na dobre kritike, serija “Mama i tata se igraju rata” vraća se krajem ove godine na male ekrane. Očekuje nas 10 novih epizoda. Na kraju prve sezone saznali smo da je Jadranka, koju igra Nina Janković Dičić, je u drugom stanju, ali glavni junak Veljko, kog on tumači, otišao je na daleki istok Rusije.

– Prošle su tri godine od Veljkovog odlaska na Kamčatku, i on se vraća u Beograd povodom nečega što ne mogu sada da otkrijem – kaže Gordan Kičić, koji potpisuje seriju kao kreator, reditelj i producent. – Ne mogu da pričam unapred, ali Veljko je sada svakako planetarno poznat, bolje stoji finansijski, glumi u svetski poznatoj seriji “Sloveni” koja mu je donela međunarodnu slavu. To nije najvažnije u životu. Biće to neočekivano putovanje. Vodili smo se premisom da svim likovima damo ono što su želeli u prvoj sezoni. Ostvarili smo im sve želje, ali pitanje je da li je to zaista najvažnije u životu. Gađate, gađate, pogodite, i – šta onda? Ništa, idemo dalje.

Lako je Raletu

Lako-je-Raletu-Andrija-Milosevic-kao-Rale

Lako je Raletu: Andrija Milošević

U toku je snimanje serije “Lako je Raletu”, koju RTS priprema u saradnji sa “Vižn timom”. U pitanju je komedija koja nastaje po čuvenom američkom sitkomu “Svi vole Rejmonda”. U isto vreme drama i komedija, nova serija RTS-a prikazuje i ljubav i varnice koje nastaju u porodici kada različite generacije žive pod istim krovom. U glavnoj ulozi je Andrija Milošević, a prvih 40 epizoda očekuje nas odmah posle Nove godine.

Ubice mog oca 6

Ubice mog oca

Ubice mog oca 6

Glavna linija priče šeste sezone serije “Ubice mog oca” je direktno suočavanje Aleksandra sa Curnajem, ubicom njegovog oca Mileta. Centralna tema serijala je teška bolest zavisnosti – kocka koja uništava ne samo zavisnika već njegovu porodicu i ljude koji ga vole… Šesti ciklus broji 12 epizoda, i njega ćemo gledati posle Nove godine.

Pad

Pad: Milan Marić

Preuzimajući samo osnovne motive iz autobiografske knjige “Godina prođe dan nikad”, priča serije “Pad” počinje 1993. godine i prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru Spuž gde se glavni junak, Ivan, susreće sa galerijom živopisnih likova od sitnih lopova, kriminalaca i ubica pa do političkih zatvorenika… Premijera serije “Pad” održana je na 28. izdanju Sarajevo film festivala, a na malim ekranima se očekuje posle Nove godine.

Južni vetar: Na granici

Južni vetar: Na granici

Pitanje “Južnog toka” postaje okosnica još jednog, istorijski i geografski neminovnog sukoba između Istoka i Zapada na tlu Srbije, uslovljavajući politička previranja i sukobe na svim nivoima vlasti, uz učešde stranih službi. U svemu tome, Petar Maraš vodi svoje bitke.

Neminovno i očigledno gubeći poziciju vođe srpskog podzemlja, prinuđen je da sa svojom porodicom i ekipom preduzima sve rizičnije poteze, uključujući i ucenu vlasti, ne bi li preživeli rat koji mu je nametnuo njegov nekadašnji vođa – Crveni.

Miloš Biković, glavni junak serije “Južni vetar: Na granici”, najavio je emitovanje druge sezone posle Nove godine.

Deca zla

Deca-zla-serija

Deca zla

Radnja uzbudljivog trilera “Deca zla” smeštena je u Beograd, u kući na Dedinju, gde se dešava dramatično ubistvo političara. Nakon što nepoznata osoba ubija žrtvu i ostavi krvavi dukat u njenoj ruci, što jasno ukazuje na ritualno ubistvo, otvara se niz pitanja i događaja koji se moraju rešiti. Potraga za ubicom nas uvodi u svet prepun zločina iz strasti, osvete, opomena i simbolike. Iako to prvobitno ne želi, Nikola Bobić postaje advokat optuženog, a kako istraga napreduje, on ulazi u igru koja će biti u potpunosti promenjena. Premijera serije “Deca zla” očekuje se u toku ove TV sezone.

Tajkun 2

Tajkun-2-sezona-Dragan-Bjelogrlic

Tajkun 2: Dragan Bjelogrlić

U drugoj sezoni serije “Tajkun” i dalje pratimo turbulentan život Vladana Simonovića, čiji život i dalje biva predmet spletki domaće biznis elite. Simonovićeva kompanija „Sigma“ i dalje vodi svoje velike poslovne transakcije, a uticaj velikog novca nastaviće da se odražava i na privatne živote glavnih junaka.

Sve je spremno za spajanje kompanija na čijem su čelu Vladan Simonović, Кosta Balaban, vlasnik kompanije Balaban i Dušan i Tijana Tadin, vlasnici IT kompanije Stratos. Ali sve pođe po zlu jedne noći kada se Vladanova ćerka Mila vrati kući drogirana i zlostavljana.

Istovremeno, neko pokušava da izvrši atentat na Dušana i Tijanu Tadin, dok je Balabanov sin Todor teško povređen u požaru. Pokušavajući da spase ćerku i svoj posao, Vladan Simonović se uvlači u mrežu smrtonosnih intriga i spletki tajkunske elite… Emitovanje se očekuje do kraja proleća 2023.

Kalkanski krugovi 2

Kalkanski krugovi 2

“Kalkanski krugovi” vraćaju se uskoro na male ekrane sa novim epizodama. Serija koja je domaću publiku oduševila tematikom i dramom, kako otkrivamo i u drugoj sezoni koja se trenutno snima u okolini Aranđelovca, ali i u studiju u Šimanovcima, doneće mnogo zanimljivih detalja i opravdati očekivanja gledalaca.

Tunel

Tunel

Tunel

“Tunel” je zapravo suženo stanje svesti u koje upadaju junaci serije. Svi likovi su nastali na osnovu istinitih priča po kojima je Vladimir Ćosić napisao scenario. Ti ljudi su došli u situaciju da budu agresivni, ali tu na scenu stupaju pregovarači, koji ih odgovaraju od njihovih namera i smiruju situaciju. Kroz napete situacije i pregovaranje sa opasnim počiniocima i teroristima, gledaoce će voditi Minja Peković i Jovan Belobrković u ulogama glavnih likova, Nevene Gavran i Miloša Petrovića, članova stalne pregovaračke grupe. Premijera serije “Tunel” najavljena je za proleće 2023. godine.

Poziv

Poziv

Serija “Poziv” je priča o jednoj ženi sa drugačijom kilometražom, koja je stavila svoj život na žrtvu, odnosno dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima. Glavna junakinja ove priče je Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja radi u kol-centru mobilnog operatera. Jedne noći, jedan poziv promeniće sve… Premijera serije najavljena je u prvoj polovini 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement