Connect with us

Sadržaj epizoda

OD JUTRA DO SUTRA 50. i 51. epizoda: U Vojin život stiže NEPRIJATELJ iz njegove PROŠLOSTI! A evo i o KOME JE REČ!

ONA će mu UNIŠTITI ŽIVOT!

Published

on

Od jutra do sutra 200 epizoda

Od jutra do sutra 50. i 51. epizoda: Taman kad počne da deluje da su se stvari na VeTv-u malo primirile, desiće se skandal u emisiji uživo. I to u emisiji koju su smislili Anđelka i Voja, kako bi popravili stvari i smirili strasti. Oni su osmislili emisiju u kojoj Srna i Marko obnavljaju bračne zavete. Dejan upravo u toj emisiji odlučuje da razotkrije sve.

U istom trenutku, trenutku očaja i besa, skandala pred milionskim auditorijumom, pojavljuju se pregovarači iz Amerike, koji su Voji jedina šansa za spas… Najgore od svega, ispostavlja se da Voja jako dobro poznaje jednu članicu pregovaračke ekipe. Pored poslovnih, to će mu uneti i emotivni nemir.

Svaki put kad se Damjan ponada romantičnom trenutku sa Srnom, neko to prekine. Ovog puta je to Marina, Damjanova devojka, koja polako počinje da sumnja u Damjanovu i Serđovu priču..

Srna i Damjan idu na poklon vikend u Sopot, koji je opet Vojina ideja i predstava za javnost. Da li će uspeti barem malo da budu nasamo i da pokažu emocije, koje više ne mogu da sakriju…

Vojina prošlost kao bumerang se vratila i preti da mu uruši sve planove. Više nije samo Nina problem, već i Vojina ljubav iz mlađih dana…

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement