Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: Evo od KADA ponovo gledamo seriju RADIO MILEVA na RTS!

Na nove epizode nećemo dugo čekati!

Published

on

Radio-Mileva-4-sezona

Prethodne sezone serije “Radio Mileva” svojom izuzetnom gledanošću dokazale su da je ovaj žanr gledaocima i dalje jedan od omiljenih.  I nova sezona uspešno „gazi“ već utabanom stazom ostvarujući zavidan rejting. Međutim, ponekad čak i je rekordna gledanost nemoćna pred višom silom.

Kao što znamo, u toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se u Kataru održava do 15. decembra. Zbog toga je došlo brojnih izmena u prgramu na svim kanalima, tih promena nije bila pošteđena ni jedna od najgledanijih domaćih serija „Radio Mileva“.

Popularni serijal trenutno je na pauzi, ali kako Film i TV saznaje, nove epizode gledaćemo već od 12. decembra. Radio Mileva emitovaće se sa prekidima, pa ćemo nove epizode gledati u ponedeljak 12. decembra, zatim u četvrtak i petak iste nedelje, dok će se redovnom tempu vratiti od ponedeljka 19. decembra.

Glavne uloge u seriji RADIO MILEVA igraju Olga OdanovićMarija VickovićKristina Bogunović GavrićDara DžokićNikola KojoBranimir BrstinaJovana GavrilovićAnđelka PrpićAnđela JovanovićAnastasija MandićTamara AleksićBojan ŽirovićSvetozar Cvetković i Nenad Stojmenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement