Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 61. epizoda: ŽANI preti VELIKA OPASNOST! Evo i ZAŠTO

U nedelju, 27. novembra

Published

on

Od-jutra-do-sutra-61-epizoda

Od jutra do sutra 61. epizoda: Anđelka odlazi u posetu Damjanovoj baki, u potrazi za istinom.

Damjan ne zna rezultate testa i to je ono što ga trenutno preokupira, dok Voja planira da zaradi milione na svemu što se dešava.

Barbara je sve očajnija, a njeni prijatelji više ne znaju kako da je smire i uplašeni su i za nju i za njeno zdravlje.

Žana i Đorđe shvataju da je tajna koju čuvaju još opasnija nego što su mislili… a dodatno Žana koja je tajnu podelila sa Mirom.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement