Connect with us

Sadržaj epizoda

OTKRIVAMO Evo ŠTA se STVARNO dešava sa serijom PEVAČICA, i hoće li biti DRUGE SEZONE!

Kada počinje snimanje novih epizoda?

Published

on

Pevačica serija

Sa serijom “Pevačica”, autor Predrag Gaga Anotnijević ponovo je pomerio grancije u domaćoj TV produkciji, baš kao što je to učinio sa krimi-dramom “Ubice mog oca”. Priča o crnoj magiji donela nam je dašak supernaturalnog, što je zahtevalo specijalne efekte i zahtevniju režiju.

Osim nesvakidašnje priče i delimično novog žanra, serija “Pevačica” za junakinje je imala folk zvezdu Milicu Pavlović, kojoj je to bio proboj u svet glume, ali i novu mladu nadu domaćeg glumišta Jelenu Mur.

Uprkos tome što su mnogi domaći mediji krajem leta preneli vest da će prva klapa „pasti“ već sa oktobarskim kišama, portal Film i TV saznaje da do početka snimanja još nije došlo. U razgovoru sa jednom od scenaristkinja ovog projekta otkrivamo, međutim, da je taj datum blizu.

– Snimanje nije još počelo. Trenutno smo u fazi kastinga i odabira glumaca za novu sezonu, a početak rada na novom ciklusu očekuje nas veoma brzo – poručila je Nataša Drakulić, čiju sjajnu seriju „Bunar“ pratimo trenutno na Superstar TV i na TV Prva. Nataša je, kada je reč o ovoj seriji, pomogla glumcu Igoru Đorđeviću u pisanju scenarija, budući da je serija „Bunar“ njegov originalan projekat.

Mada su njihovi likovi ubijeni u prvoj sezoni, Nataša Drakulić potvrdila je da ćemo u nastavku gledati i Milicu Pavlović i Miloša Timotijevića. Ipak, glavne uloge igraće Jelena Mur, Igor Đorđević i Zlatan Vidović.

Glumački par, kako je najavio i sam Timotijević, igraće i u novim epizodama, i to uloge duhova ili zombija, još uvek ne znaju tačno jer nisu dobili scenario. I Milica je ranije potvrdila da će igrati u drugoj sezoni.

– Očekujem poziv reditelj. Obećao mi je da ću biti u drugom delu. Svakako se pripremam za snimanje i videću kako je zamislio da se pojavim kad sam, kao što znate, ubijena u prvoj sezoni – otkrila je Pavlovićeva nedavno, tokom proslave svog rođendana.

– U nastavku će se priča više baviti misterijom, crnom magijom. Sve je još upetljanije od prve sezone. Biće to ekspanzija natprirodnog – rekla je Jelena Mur za Kurir.

Kako portal Film i TV nezvanično saznaje premijera druge sezone očekuje se početkom 2023. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: Film i TV/ Kurir

Foto Promo

Advertisement