Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 69. epizoda: Anđelka je u VELIKOJ OPASNOSTI! Neko će je RASKRINKATI! A evo i KO!

Ovome se nije nadala!

Published

on

Od jutra do sutra 69 epizoda

Od jutra do sutra 69. epizoda: Čistačica Stevka u Anđelkinoj kancelariji pronaći će papir na kojem su šifrovano zapisane činjenice Anđelkine istrage o Damjanu i Marku. Iako ne razume tačno o čemu se radi, vrlo dobro razume da je papir koji je pronašla veoma važan.

Anđelka i Rade našli su treću osobu koja je upala u stan u kojem čuvaju Marka. Tu informaciju iskoristiće u svoju korist, na najbolji mogući način.

Damjan će primiti poruku zbog koje će odlučiti da uzvrati Srni jače nego ikad.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement