Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 75. epizoda: Srna je pred NERVNIM SLOMOM! Hoće li Aleksandra popustiti?

Published

on

Od-jutra-do-sutra-75

Od jutra do sutra 75. epizoda: Damjan pokušava da ublaži pompu oko Srne i novinskog članka. A s obzirom na to da je Srna pred nervnim slomom, i trio koji čine Voja, Anđelka i Rade shvataju da im sve to ne ide u prilog. Pokušaće i oni da utiču na Aleksandru, ali ne dobijaju odgovor kojem su se nadali.

Voja dolazi na ideju da se zbliži sa svojim i Danijelinim sinom, a savete traži od Radeta, još uvek ne znajući za njegov i Dacin odnos. Stvari stvarno počinju da se komplikuju na VeTv-u.

U seriji “Od jutra do sutra”, koja bi trebalo da ima 290 epizoda, glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić i Maja Cenić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement