Connect with us

Domaće serije

Zvanično je! ZAKOPANE TAJNE stižu na PINK! A evo i KO je GLAVNA GLUMICA! Iznenadićete se!

Jokanović sprema mnogo iznenađenja!

Published

on

Zakopane tajne

Zakopane tajne od 1. februara stižu na TV Pink! Sada je i zvanično. Žarko Jokanović, scenarista hit serije „Igra sudbine“, koji potpisuje i novi projekat za Pink, njegova supruga Milica Milša, bivša Ada Kanački i direktor korporacije Pink zvanično su potpisali ugovor o snimanju „Zakopanih tajni“.

Mitrović je najavio da će Pink televizija naredne godine snimiti 50 domaćih filmova, a sa Zakopanim tajnama ponovo se pokreće i serijski program. Takođe, Željko Mitrović je istakao i to da je jedan od planova za ovu godinu i to da se dokaže kao pozorišni reditelj u teatru „Odeon“, još jednom od novih projekata Pinka.

– Raduje me to što ću gledaocima ponuditi jednu porodičnu seriju koja će nastati u zaista perfektnim produkcijskim uslovima. Često me pitaju šta je ova serija po žanru, a ja volim da kažem da je to jedna životna priča koja u sebi nosi sve ono što nosi i život. To je i ljubavna drama, melodrama, smeh, suze, intrige. Biće mnogo uzbuđenja i radosti u radu na ovoj seriji. Očekujem veliku gledanost i uspeh serije. Bez sumnje, ovo je najveći projekat koji sam do sada radio – poručuje Žarko Jokanović, otkrivši da će Milica Milša i u novoj seriji igrati glavnu ulogu.

– Jedva čekam da uđemo u studio da počnemo da snimamo. Studio izgleda sjajno, a u to šta će nam Žarko prirediti ne sumnjam – kaže MIlica Milša.

Snimanje serije počinje uskoro, a kako su Jokanović i Mitrović otkrili veliki deo glumačke postave serije „Igra sudbine“ prešao je u „Zakopane tajne“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printskrin PINK

Advertisement