Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO Nikša je MRTAV, ali u seriju stiže NJEGOVA SESTRA! Šokiraćete se kada otkrijete O KOME JE REČ!

Ovome se NIKO nije NADAO!

Published

on

Igra-sudbine-554

Igra sudbine sa poslednjim prikazanim epizodama donela je pravi haos. I u seriji, ali i iza kamera. Priča o tome da su Žarko Jokanović i Milica Milša napustili seriju već je svima dobro poznata. Ipak, ono što će se dešavati u nastavku, prema našem nezvaničnom izvoru preokrenuće radnju za 180 stepeni.

A haos će početi već sa smrću Nikše Korlata. Uskoro će Vukašin doći u posed sumnjivog snimka na kom se vidi otmica devojke nalik Uni Kanački. Da li je Vukašin video upravo otmicu junakinje koju tumači Dragana Mićalović?

Naime, prema našem izvoru, Dragana Mićalović se vraća u seriju kao devojka po imenu Marija. A upravo ovaj lik donosi i najveći šok! Marija je niko drugi do Nikšina sestra koju je on oteo i držao zarobljenu u selu daleko od ljudi koji bi je mogli osloboditi ili prepoznati.

Međutim, Marija se ničega ne seća, jer pati od amnezije. Da li je pamćenje izgubila pri bekstvu ili je uzrok njenog zdravstvenog problema u nečem drugom otkrićemo uskoro.

Ono što je činjenica jeste to da su Nikša i Marija (Dragana Mićalović) na neki način brat i sestra, a kako, tek ćemo otkriti.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović,  Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto Printscreen

 

Advertisement