Connect with us

Domaće serije

Milica Milša KONAČNO PROGOVORILA! Evo da li će se IKADA vratiti u seriju IGRA SUDBINE!

Da li nada, ipak, postoji?

Published

on

Milica Milša duže od tri godine živela je na malim ekranima, a pomalo i privatno lik Ade Kanački u seriji Igra sudbine. Od junakinje koja je zaludela Srbije ove jeseni konačno se oprostila, a u četvrtak 15. decembra imali smo priliku da vidimo i njen poslednji kadar u popularnoj seriji.

Dugo se nagađalo da li će se Milica u nekom trenutku, ipak, vratiti svetu Igre sudbine i porodici Kanački, te su čak i producenti poručili da su vrata njihove serije za Milicu i Adu uvek otvorena. Međutim, u najnovijem intervjuu za Hello, Milica je napokon razjasnila situaciju i na sve priče stavila tačku.

– Nikada se neću vratiti u seriju „Igra sudbine“ i liku Ade Kanački koji sam mnogo volela. Za mene je ta priča završena, a sva nagađanja o tome da ću u nekom trenutku ponovo glumiti u ovom projektu nisu istinita. Reč je o podmetačini koja se servira publici, kako bi se održala popularnost serije i dala lažna nada gledaocima. Trenutno snimam novu seriju „Zakopane tajne“ koja će se emitovati na TV Pink, i to je nešto čemu ću se posvetiti u nastavku karijere – poručila je Milica Milša i time razvejala bilo kakve iluzije o tome da će se vratiti u seriju.

Dakle, Igra sudbine ide dalje bez Ade Kanački.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Foto IMDb

 

 

Advertisement