Connect with us

Domaće serije

ŠKOLA ZA TREĆE OKO 1. epizoda: Evo KO su PRVI UČENICI i koje ispite će POLAGATI. Sledi HAOS

Uskoro nove epizode…

Published

on

Igra sudbine Škola za početnike

Škola za treće oko bez mnogo sumnje trebalo bi da bude novi poslovni poduhvat Mile i Tihomira zvanog Tića. Do sada su pokazali zavidan uspeh u sferi paranormalnog, te nas i ne bi iznenadilo ako bi ovaj tandem uskoro počeo da se bavi natprirodnim. Inspirisani svime čime su nas zabavili prethodnih dana, zapitali smo se kako bi zaista izgledalo da Mila i Tića udruže snage i svoje vidovnjačke talente  te pokrenu biznis pod nazivom ŠKOLA ZA TREĆE OKO!

A evo i kako bi to, barem prema našoj zamisli moglo izgledati.

Na osnovu svega što smo do sada videli, može se zaključiti da su Mila i Tića doktorirali vidovnjačke nauke u sledećim oblastima (slede biografije doktora vidovnjačkih nauka):

Mila – doktor proricanja iz mobilnog telefona i predviđanja identiteta nepoznatog pozivaoca; posebna ekspertiza – otkrivanje identiteta pozivaoca sa tuđih fiksnih telefona;

Tića – proricanje zdravstvenog stanja iz rakijske čašice;

Na osnovu toga ovo dvoje eksperata odlični su kandidati za predavače u našoj ŠKOLI ZA TREĆE OKO, a kako smo uspeli da otkrijemo već imaju i prve učenike koji su raspoređeni na sledećim ispitima.

1. Gde je Aleksa?

Ovaj predmet podrazumeva ovladavanje paranormalnim vidovnjačkim sposobnostima proricanja tačne lokacije Alekse na osnovu beskrajnog pozivanja telefonom svih ljudi osim jednog jedinog koji tačno zna gde je Aleksa. Polaznici ovog kursa su:

– Ivan Ožegović, Olga, Debeljko, Jelena, Luka, Oleg, Dobrica, Gala, Vukašin i bankar.

2. Ko i kada napušta Adinu vilu?

Ovaj kurs specijalizovan je za proricanje tačne vremenske odrednice napuštanja Adine vile i okolnosti u kojima se vila napušta u slučaju sudske odluke koja predviđa isto, a koja je, da podsetimo – IZVRŠNA! Polaznik ovog kursa je:

– Una Hristić (nova)

3. Ko je i zašto oduzeo Adinu vilu i firmu?

Ovaj kurs namenjen je onima koji žele da steknu veštine proricanja u oblasti odgonetanja razloga zbog kojih su Adi i njenoj porodici oduzeti dom i firma. Polaznici ovog kursa su:

– Vukašin, Luka, Oleg i Aleksa

Narednih dana u okviru serije tekstova ŠKOLA ZA TREĆE OKO pratićemo napredak glavnih junaka, odnosno polaznika kurseva, i redovno vas izveštavati o ocenama i rezultatima koje su ostvarili na mnogobrojnim ispitima i kolokvijumima koji im predstoje.

DISCLAIMER: ŠKOLA ZA POČETNIKE  kreativni je izraz autora i potpada pod novinarski žanr kritika/recenzija/komentar i nema nameru vređanja ili omalovažavanja, već služi isključivo u svrhu zabave. Svi likovi i događaji su izmišljeni, a svaka podudarnost je slučajna.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen/GoogleApp

Izvor FILM i TV

 

Advertisement