Connect with us

Domaće serije

OTKRIVAMO: IGRA SUDBINE dobija DVA NOVA NEGATIVCA! Evo KO će naslediti Brunera i Nikšu!

Glumiće ih poznati srpski glumci!

Published

on

Igra sudbine novi negativac

Igra sudbine dobija neočekivano, ali nužno pojačanje. Nakon što je serija ostala bez vodećeg negativca – Nikše Korlata, a smišljanje spletki, novih zapleta i intriga prepustila ekipi oko Matije, jasno je da je pozicija dežurnog zlobnika ostala upražnjena.

Prema nezvaničnim informacijama koje je portal FILM I TV dobio od izvora bliskog produkciji, to neće biti slučaj još dugo.

Naime, u nastavku serije, prema trenutnim planovima sve manje će biti starih junaka, a radnja u novim epizodama uglavnom će se odvijati oko nove porodice u kojoj je Marija Korlat. Tako i dva nova pojačanja u vidu novih kriminalaca dolaze upravo u ovu porodicu.

Prema našim saznanjima ove dve uloge pripale su glumcima Voji Brajoviću i Ljubomiru Bandoviću, a u kom pravcu će njihovi likovi povesti radnju serije u novim epizodama otkrićemo uskoro.

TV Prva uputili smo pitanje da li je istina da Voja Brajović i Ljubomir Bandović dolaze kao novo pojačanje u seriju Igra sudbine, ali do objavljivanja teksta odgovor nije stigao.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement